Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

De originele Waterman

DE ZON EN DE MAAN PLUS DE PLANETEN MERCURIUS EN VENUS STAAN IN HET LUCHTTEKEN WATERMAN!  Dat maakt dat er een sterk accent ligt op de Watermanenergie.Tijd voor nieuwe ideen voor een nieuwe toekomst? Of…..moeten we juist onze visies, overtuigingen en idealen bijstellen aangezien de planeet Jupiter retrograde loopt (retrograde betekent dat de planeet schijnbaar achteruit loopt vanaf de aarde gezien). Zouden we ons wat meer moeten gaan bezinnen en reflecteren om de dingen in een nieuw perspectief te zien?  De planeet van de communicatie, Mercurius, loopt immers ook retrograde. De kracht van Uranus, de planeet die verbonden wordt met Waterman is o.a.vernieuwing, doorbraak, het plotselinge en onverwachte, rebellie, inclusief vrije meningsuiting en heilige huisjes omver werpen! Dat is nu wel heel actueel…wat nog eens versterkt wordt door het spanningsveld waarin deze planeet zich nog steeds met Pluto beweegt!  Maar Uranus laat ook een nieuw, helder licht schijnen en Waterman is de humanist die pal staat voor gelijkheid en broederschap in vrijheid. Met zijn heldere, doordringende licht straalt Uranus over de wereld, vitaliseert de vernieuwing en laat de hiërarchie smelten om ons bewust te laten worden van de hoognodige veranderingen. Mensenrechten en gelijkheid ongeacht ras of godsdienst zijn algemeen aanvaarde normen geworden in onze samenleving. Aquarius streeft naar vrijheid, broederschap en eenheid en juist op dit terrein zal er nog veel moeten gebeuren in de wereld!! Vroeger ( en door sommige astrologen nog steeds) werd de planeet Saturnus verbonden met Waterman. Saturnus staat o.a. voor verantwoordelijkheid nemen en voor begrenzing .Nu zouden we ook de kracht van Saturnus kunnen aanwenden om verantwoording te nemen voor onze handelingen,om verantwoording te nemen voor het geschreven en gesproken woord en respect te tonen voor onze medemens, zowel op het sociale als op het religieuze vlak, zodat we in de toekomst gelijkwaardig met elkaar in vrijheid kunnen leven….