Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Anderen over Greetje Brouwer

Hi Greetje, Ik neem de vrijheid om op dit moment mijn dankbaarheid aan je uit te spreken. Jij hebt me zoveel helderheid gegeven over mijn “ik” en ik kan me alleen maar voorstellen voor hoeveel anderen je dat doet. Dankjewel daarvoor! En voor jouw mooie bijdrage aan het verhogen van “ons” bewustzijn!

-Marsha

Beste Greetje, wat is jouw workshop gisteren een cadeautje en verrijking geweest voor ons alle vijf. We raken er niet over uitgesproken. Bijzonder en een mooie kennismaking met astrologie. Verre van het zweverige beeld wat de dames vooraf stiekem hadden. Je hebt ons verrast! Persoonlijk zou ik graag nog een verdiepingsslag maken met je. Daar kom ik in het najaar op terug. Nu eerst genieten van een huwelijk in Spanje! Nogmaals dank!

-Marieke

Ik wil je graag laten weten dat ik enorm dankbaar ben voor alle kennis en aanwijzingen die je mij hebt gegeven. Het is ongelooflijk bijzonder allemaal. Ik ervaar het leven met volle teugen op dit moment. Ik heb de notities net nog eens nagelezen, met een lach op het gezicht. Stuk voor stuk krachtig en de waarheid. Door het vertrouwen te hebben dat ik hier ben om te communiceren, dingen op anderen over te brengen, in mijn eigen waarheid te blijven en gewoon te doen, is mijn zon gaan stralen. Dankjewel!

-Sebas

Het afgelopen jaar heb ik met 5 collega astrologen de tarot cursus bij Greetje gevolgd. Ik was al heel lang erg geïnteresseerd in de tarot, maar ik kon wel wat uitleg en toelichting gebruiken.

Greetje weet hier zoveel over te vertellen en zij heeft mij heel veel duidelijkheid gegeven hoe de kaarten (Raider Waite) te leren duiden. De geschiedenis van de tarot en de betekenis van de Grote Arcana, de kleine Arcana, de relatie tussen die twee, de betekenis van de getallen, de kleuren op de kaarten. We hebben een hele goede kijk gekregen op de gehele symboliek van de tarot. En het is niet zomaar wat. Er zit zoveel in en een tarot legging kan een diep innerlijk proces zichtbaar en beter hanteerbaar maken. We zijn geëindigd met het toepassen van diverse leggingen en dan gaat de materie natuurlijk nog veel meer leven. 

Ik heb nu goede handvaten tot mijn beschikking om met de kaarten aan de slag te gaan. Veel oefenen met leggingen voor mijzelf en wellicht ook voor anderen. Dank je wel Greetje voor het delen van je kennis en wijsheid en voor de gezellige inspirerende lessen!

-Marianne

En het was weer een superleuke ochtend. Met als afsluiting van de lesdagen van dit seizoen de hofkaarten. Wat een symboliek zit er in de tarotkaarten (ontworpen in 1890!) verborgen. Iedere kaart is tot in het kleinste detail uitgewerkt en ieder detail heeft een betekenis. En zo mooi ook om de verbinding met de astrologie te kunnen leggen. We hebben heel veel informatie van Greetje gekregen om deze komende maanden te laten bezinken en ons de kaarten eigen te maken. Dank je wel Greetje voor de boeiende lessen en voor het delen van je kennis! Heb een mooie zomer!

Wat een mooie cursus, super Greetje, weer zo inspirerend! Ik heb de zomer nodig om mij alles eigen te maken van deze oude symboliek! Dankbaar dat deze onvergankelijke symbolen door velen zo zijn weergegeven! Fijne zomer!! 

Greetje heeft mij verder inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik kan doen om in mijn kracht te gaan staan.

Zeer geslaagd feest! Vorige maand had ik een feestje te vieren en deed dat bij Ewoud en Greetje Brouwer in Leiden. Heb Greetje enkele jaren geleden leren kennen en had toen al gedacht 'als ik eens iets te vieren heb, dan met een lezing van Greetje erbij.' Wist dat zij lezingen en workshops houdt op het gebied van levensvragen, zingeving, (spirituele) coaching, etc. vanuit o.a. de Astrologie, Numerologie en Tarot. Samen met haar bedachten we een middagprogramma: welkomstdrankje en knabbeltje aan boord van een sloep met rondvaart door de Leidse grachten, een warme 3-gangen lunch, lezing en als afsluiting koffie/thee met iets lekkers. De middag was echt super, een doorslaand succes waar ik nog steeds met veel plezier aan terugdenk. Ook alle gasten waren erg te spreken over de gezellige middag vol afwisseling. De ontvangst was bijzonder hartelijk, de rondvaart met gids erg leuk, de locatie was sfeervol, de lunch was heerlijk (op verzoek geheel vegetarisch en voor sommigen glutenvrij, overal wordt vriendelijk rekening mee gehouden), de lezing / workshop door Greetje was boeiend (ze doet dat heel charmant, luchtig en serieus tegelijk en alle gasten, die dat wilden, kwamen in de workshop aan bod). Door dit alles - mét de warme gastvrijheid en alle persoonlijke aandacht - was het een middag om nooit te vergeten!

Ik heb tarotlessen gevolgd bij Greetje Brouwer te Leiden. Haar jarenlange ervaringen en studies maken van haar een zeer vakbekwame en deskundige vrouw, die weet waarover zij praat en haar kennis graag overdraagt. Nogmaals dank voor je wijze inspirerende lessen. Ik heb met veel enthousiasme je lessen gevolgd, welke goed helder en op een begrijpbare wijze zijn uitgelegd. De Tarotlessen geven je kennis & inzicht in het verhaal achter de kaarten en gelijktijdig geeft het ook inzicht en duidelijkheid in je eigen leven. De Tarot heeft mij persoonlijk verrijkt, om om na te denken welke gevolgen je handelen teweeg zouden kunnen brengen in bepaalde situaties. Door leggingen laat het je mogelijkheden zien en is het, om hier wel of niet naar te handelen, want soms is ook afwachten een handeling. Ik denk dat met Astrologie, in combinatie met de Tarot, je nog beter in staat zal zijn, om een degelijk profielschets te kunnen maken van een consultant. Al zijn deze tarotlessen voldoende geschikt om als instrument, op een inspirerende, adviserende en coachende wijze aan het werk te gaan. 

Ik wil je graag bedanken voor de lezing van gisteravond in Zoetermeer. Door jouw verhaal is de tarot voor mij veel meer gaan leven, en ik ben geïnspireerd om me daarin verder te verdiepen. Ik heb genoten van jouw passie en bevlogenheid. Mocht je soms zelf cursussen in tarot geven dan houd ik me aanbevolen! 

Greetje Brouwer combineert astrologie met tarot en numerologie. In een persoonlijk consult heeft zij de toegevoegde waarde van dit gecombineerde systeem voor mij absoluut bewezen. Omdat ik zelf astroloog ben, ken ik mijn eigen horoscoop goed. Maar vooral de tarotlegging heeft mijn inzicht verdiept, mede doordat processen door de plaatjes op de tarotkaarten visueel worden gemaakt. Bovendien is Greetje een fijne vrouw om een gesprek mee te voeren. Zij is iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. 

If you are looking 4 wisdom & insight..a great teacher and coach and more...she's the one!! Actually she is a 2 -numerology speaking- The High Priestess and nothing short of that ;-)

Ik ken Greetje en Ewout Brouwer al heel lang van La Cloche. En dus stapte ik over mijn 'vooroordelen' heen. En liet Greetje Brouwer een rapport schrijven over een niet nader te noemen persoon met als enige input mijn geslacht en mijn geboortedatum. De inhoud van het rapport vond ik en vonden mensen die mij echt goed kennen, verbluffend gedetailleerd èn kloppend. Hoe ongrijpbaar en voor mij onverklaarbaar de methode ook moge zijn, de output ervan levert op zijn minst een aanvullende toegevoegde waarde naast meer traditionele instrumenten als een psychologisch rapport of een assessment center.

Greetje heeft mij weer op het 'goede spoor' gezet. Haar uitleg is verhelderend en to the point. Haar adviezen heb ik gelijk in gang kunnen zetten.

I have met Greetje in person for the first time 17/7/2010 but certainly not for the last time as I have experienced her person as very pleasant, a true professional with common sense and an expertise that she is developing non stop. I will certainly visit her for a 2nd consult this year.

I heartily recommend Greetje! She was formerly one of my very best students, even though English is her third language. She has become a sought after Tarot counselor and coach. Now, she and I are business partners sponsoring the Voyager Tarot in Netherlands. Greetje has most skillfully and generously hosted me for several works in her hometown. She has created, by networking throughout Holland, a variety of lectures and trainings for me. They were all well managed and well participated with many enthusiastic clients. She is professionally organized, conscientious, and very engaging as a person. I have been in very, very good hands with Greetje for the past two years working in Netherlands. I look forward to the next time.

Ik heb Greetje leren kennen als een fijn integer persoon. Naast de persoonlijk aandacht heeft ze echt een luisterend oor en verstaat ze haar vak. Ze heeft mij in haar vak op de juiste manier handgrepen aangereikt waar ik verder mee kan en wat mij energie heeft gegeven, en waar ik nog steeds naar terug grijp. Ze neemt de tijd voor je en daarnaast is ze zeer oprecht met een enorm groot hart!

Greetje heeft mij geraakt als Greetje en als professioneel coach. Zij wist mij haarfijn te vertellen hoe ik als persoon in elkaar steek, mijn kwaliteiten en mijn valkuilen, en waar ik mee worstel. Vele antwoorden gekregen op bewuste vragen maar ook op onbewuste vragen, echt ongelofelijk. Greetje heeft mij geholpen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor.

inspirerend, eye-opener, zeer betrouwbaar en uitermate plezierig. Absoluut niet zweverig. Professioneel! To the point bij te nemen (zakelijke) beslissingen.

Greetje is een representatieve vrouw die graag zorg draagt voor haar omgeving. Deze kenmerken samen met haar kennis op het gebied van tarot zorgen ervoor dat je je als cliënt op je gemak voelt en je kunt openstellen. Greetje is in staat om onbewuste gedachten en persoonlijke kenmerken van haar cliënten kort en bondig op tafel te leggen. Haar leggingen zijn interessant op gebied van zelfinzicht, wenselijk in geval van complexe situaties en raadzaam wanneer men voor belangrijke keuzes staat.

Greetje heeft mij geholpen mijn persoonlijke ontwikkeling letterlijk in kaart te brengen door middel van intuïtieve- en klassieke tarot kaarten. Voor mij vallen de puzzelstukjes van mijn pad en passie in elkaar, waardoor ik mijn verlangen kan leven.

Ik heb Greetje leren kennen als iemand die mensen aan het denken zet. Zij communiceert helder en duidelijk en geeft je inzicht om je talenten aan te boren en je verder te ontwikkelen. Een coachingssessie bij Greetje geeft energie en inzicht.

Ik wil je nog even hartelijk bedanken voor de bijzondere avond. Dankzij je enthousiasme en liefde voor de tarot heb je ons allemaal een spirituele douche gegeven! Wat een power heb jij in je. Prachtig om te zien en fijn dat je dit met ons hebt willen delen.Wens je een leerzame en mooie tijd toe in Bhutan. Daarna kom ik graag weer een reading bij je doen.