Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Astrologie

Astrologie is een empirische wetenschap die duizenden jaren aan ervaring, kennis en wijsheden meebrengt en die de relatie van wat er aan de hemel gebeurt en hier op aarde beschrijft: Zo boven zo beneden. Het is een methode, die door middel van symbolentaal inzicht geeft in de samenhang van de gebeurtenissen die er in ons leven spelen om ze beter te leren begrijpen en te hanteren. Door Astrologie toe te passen kunnen we met behulp van de horoscoop oude patronen doorbreken en op een nieuwe manier naar onszelf kijken.

De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen maar het waarnemen met nieuwe ogen
-Marcel Proust

In de loop van de tijd heeft Astrologie zich sterk ontwikkeld en heeft ons en de wereld veel te bieden door bijvoorbeeld een inzicht te krijgen in de tijdgeest waarin we leven en toekomstige tendensen te signaleren.
Psychologische en spirituele Astrologie pas ik toe ik als diagnostisch middel om inzicht te krijgen in karakterstructuren, levensfases en levensbestemming . We zijn allemaal uniek en beschikken over verschillende talenten, gebruiken diverse strategieën, hebben eigen voorkeuren en ambities en reageren en communiceren heel verschillend.

Evolutionaire Astrologie

Evolutionaire Astrologie gaat over de evolutie van de ziel door vele levens heen. Het is de poort naar bewustwording op zielsniveau. Wat is de essentie van je bestaan en met welke zielsthema’s heb je te maken? Als Evolutionair Astroloog help ik je een verdiepingsslag in bewustzijnsontwikkeling op zielsniveau te maken op waardoor je de samenhang van de dingen die steeds op je pad komen beter leert te begrijpen en te hanteren. Het is een steeds terugkerend zielsthema waartegen je in dit leven aanloopt. Als je je dat bewust wordt dan vallen de stukjes van je levenspuzzel in elkaar en kom je thuis bij jezelf!

Meester worden van je eigen leven betekent niet dat het leven gaat zoals jij dat wilt, maar dat je leert inzien wat het leven met jou voorheeft
-Marcel Proust