Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Astrologie

Wat is Astrologie?

De Astrologie brengt duizenden jaren aan ervaring, kennis en wijsheden mee en beschrijft de relatie van wat er aan de hemel gebeurt en hier op aarde: Zo boven zo beneden. Het is een eeuwenoude methode, die in vroeger tijden onder de wetenschap viel, om inzicht te krijgen in het leven en de samenhang van de gebeurtenissen die er in ons leven spelen om ze beter te leren begrijpen en het werkt!  Een goed Astroloog kan dit in begrijpelijke taal overbrengen en verklaren.

We were born at a given moment in a given place
and like vintage years of wine
we have the qualities of the year and the season of which we were born

-  Carl Gustav Jung

In oude tijden waren Astrologen een van de meest belangrijke figuren aan het hof. Hun adviezen werden voornamelijk gebruikt voor het welzijn van het volk, om oogsten in goede banen te leiden, om oorlogen te voeren en om de juiste tijden te bepalen voor religieuze rituelen. In de loop van de tijd heeft de Astrologie zich sterk ontwikkeld en heeft de wereld veel te bieden.

Als psychologisch en spiritueel Astroloog gebruik ik de Astrologie als diagnostisch middel om inzicht te krijgen in karakterstructuren, in levensfases en in levensbestemming. We zijn allemaal uniek en beschikken over andere talenten, gebruiken diverse strategieën, hebben eigen voorkeuren en ambities en reageren en communiceren heel verschillend. Met behulp van de Astrologie krijg je een goed inzicht in je unieke zijn, in je vaardigheden en waar je levensbestemming en zielsbehoefte zich bevindt.                                                       

De psychologische Astrologie gaat over de ontwikkeling van de persoonlijkheid. De spirituele Astrologie gaat over groei en ontwikkeling gezien vanuit het licht van de ziel waar de natuurlijke essentie ligt. Ik werk met de Westerse Astrologie die gebaseerd is op de cycli van de seizoenen.