Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Weegschaal & Rozenkwarts

De Zon en de Nieuwe Maan staan in het teken Weegschaal. De dagen worden korter en we nemen definitief afscheid van de zomer.

Venus, de planeet die bij Weegschaal hoort. wordt geassocieerd met relaties (ook met jezelf) en met de liefde. Aphrodite, de godin van de liefde, opgerezen uit de zee bij Cyprus, symboliseert de krachtige vrouwelijke energie die naar buiten komt nu het patriarchaat ten einde loopt.

Vrouwen hebben het gehad met het gebruikt en misbruikt worden en komen in opstand. Zij komen steeds sterker in hun kracht van binnenuit te staan... Men zegt wel: schoonheid komt van binnenuit. Aphrodite deed er helemaal niets voor om mooi te zijn. Zij WAS mooi van binnen en buiten. Dus laten wij vrouwen onszelf accepteren zoals we zijn. Als we mooi zijn van binnen dan stralen we dat uit naar buiten. Houd van jezelf!

De Rozenkwarts, ook wel de steen van de liefde genoemd, helpt je om je open te stellen voor de liefde en je op een gelijkwaardig niveau te verbinden met een ander.