Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Waar richten we onze pijlen op?

De planeet Jupiter die in eigen teken loopt, namelijk Boogschutter, en de planeet Neptunus die ook in eigen teken loopt, namelijk Vissen, staan in een dynamisch aspect met elkaar, een zogenaamd vierkant. Dit kan het hele jaar door leiden tot misleidende informatie, tot overdrijving, spanningen rondom klimaat, feiten die niet kloppen enzovoorts.

En Mercurius, de planeet van de communicatie, die woensdag aanstaande retrograde (schijnbaar achteruit) gaat lopen in het teken Vissen doet daar nog een schepje bovenop om de verwarring compleet te maken, of om je op het verkeerde been te zetten.

De Zon is door de laatste tekens van de Zodiac gereisd, namelijk Boogschutter, Steenbok, Waterman en nu Vissen.

Uranus, de planeet die hoort bij Waterman, gaat na 7 jaar gebivakkeerd te hebben in het vuurteken Ram naar het aardeteken Stier dat onder andere gaat over financiën en het opbouwen van zekerheden. Als Uranus daar doorheen gaat lopen kan hij het zaakje aardig gaan opschudden zodat er zich plotselinge veranderingen gaan voordoen. Dat belooft dus wat!

Dit alles is onderdeel van het einde van een evolutionaire cyclus. We gaan kijken naar het heden en naar het verleden  Wat hebben we gedaan in het verleden en waar willen we naar toe in de toekomst?

Met de Nieuwe Maan aanstaande woensdag in Vissen is het tijd om te accepteren: het is zoals het is. Er zijn fouten gemaakt in het verleden maar we moeten door. Compassie hebben met jezelf en anderen.

Met Jupiter in Boogschutter hebben we ook de kans om contact te maken met een hoger doel, met de zingeving van het leven, contact zoeken met de natuur en meer vanuit de natuurwetten leven. Door een stapje terug te doen om beter met een objectieve blik te kunnen kijken hebben we zicht op het bredere perspectief!