Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Van reset, via reflectie, naar restart

Of we nu willen of niet, de Corona crisis is een keerpunt in onze economie en daarmee in ons bestaan. We hebben de tijd gehad om na te denken over de wezenlijke dingen in het leven waar het om gaat. De sociale afstand brengt ons niet dichter bij de ander maar wel bij onszelf.

Het jaar 2020, ik schreef er al eerder over, is het jaar van de grote transitie naar een nieuwe maatschappelijke structuur. We zullen afscheid moeten nemen van een generatie en van een systeem dat doelbewust toewerkte naar meer groei, meer geld, meer bezit, meer consumptie, meer macht, meer meer meer... Dat heeft natuurlijk ook welvaart gebracht maar ook welzijn?? Het zou aan te bevelen zijn als we meer kennis zouden opdoen over hoe de natuurwetten werken, die respecteren en inzien dat het leven niet altijd maakbaar is.

Alles wat onderdrukt of genegeerd is geweest komt naar boven in de vorm van demonstraties. Of het nu gaat om een andere huidskleur, seksschandalen, pedofilie, vrouwen in het algemeen, middelen van bestaan of klimaat. Dit en nog veel meer is onderdrukt geweest door sociale, culturele, religieuze conditionering en moet collectief geheeld worden.

Een nieuwe generatie gaat het overnemen. Een generatie die vanuit innovatieve ideeën, nieuwe inzichten en idealen in een gelijkwaardig samenwerkingsverband gaat werken aan een nieuwe wereld met een nieuwe economie waarin kennis, saamhorigheid en vakkundigheid een grotere rol gaat spelen dan materieel bezit. Misschien een economie die kleinschaliger en meer zelfredzaam is...

Er zullen veel banen verdwijnen, wat heel moeilijk zal zijn voor veel mensen maar nu is het de tijd om je volledige potentieel aan te boren. Een heroriëntatie op jezelf! Misschien door omscholing iets vinden wat beter bij je past? Wat een betere balans brengt in werk en gezin, welzijn en welvaart om straks gezonder en minder gestresst verder te gaan? Jezelf de vraag stellen: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat heb ik werkelijk nodig?

Deze periode is een leerproces voor ons allemaal en we zullen met elkaar ons eigen bijzondere steentje moeten bijdragen aan een wereld waarin natuur, mens en dier meer in balans komen! De Astrologie kun je als een helder, diagnostisch middel gebruiken om aan jezelf te werken maar ook om de tijdgeest waarin we leven beter te begrijpen.