Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

2018 HET JAAR van de AUTHENTIEKE VROUW

2018 bij elkaar opgeteld is 11: de kaart Kracht van de Leeuw. 11 Bij elkaar opgeteld is 2: de Priesteres, de wijze vrouw. Deze twee archetypes zijn compleet tegengesteld maar dragen beiden de vrouwelijke energie met zich mee.

De tijd waarin wij leven vraagt om een nieuw bewustzijn betreffende de mannelijke en vrouwelijke energie. We leven nog steeds in een patriarchale samenleving. Vrouwen zijn generaties lang onderdrukt en vernederd en we dragen collectief deze wond nog steeds met ons mee. De meeste vrouwen hebben zich aangepast aan deze mannelijke maatschappij. Maar nu worden we uitgedaagd om onze vrouwelijke elementen meer uit te dragen.

De Leeuwkaart nodigt ons uit om ons stemgeluid te laten horen, onze creativiteit ten volle te benutten en de moed om ons uit spreken zonder daarbij ons te overschreeuwen en op de borst te slaan hoe geweldig we zijn (de valkuil van het Leeuw principe).

De Priesteres daarentegen staat voor de wijze vrouw die haar sterke intuïtie volgt om haar eigen waarheid te vinden. De Priesteres is verbonden met de cycli van de Maan, met de oerprincipes van de natuur. De Priesteres is ietwat afstandelijk en introvert.

De Priesteres leert ons onszelf te kennen en de Leeuw hoe we onze gaven en talenten naar buiten kunnen brengen. De uitdaging voor 2018 is om deze tegenstelling in onszelf te verenigen en op een inspirerende manier, gebaseerd op zelfinzicht, naar buiten te treden!