Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Lezingen & presentaties

Onderwerpen van lezingen zijn o.a.
 • Wat is Tarot en hoe werkt Astrologie?
 • Wat kunnen Astrologie en Tarot in de persoonlijke en spirituele ontwikkeling betekenen?
 • De 4 elementen als bouwstenen van de karakterstructuur. Dit kan ook heel ondersteunend werken in selectieprocedures of reorganisaties in het bedrijfsleven en voor teambuilding. De juiste kandidaat op de juiste plaats!
 • Presentatie: Aan de hand van mijn presentatie "the Circle of Life" maken we een reis door het leven. Deze presentatie is heel herkenbaar en begrijpelijk voor iedereen en is met toevoeging van Astrologische aspecten ook geschikt voor Astrologen die interesse hebben in de combinatie Astrologie en Tarot. Indien gewenst kan de "Circle of Life Song Journey" als speelse infotainment video toegevoegd worden. Deze video is Engelstalig en kan ook apart vertoond worden bij lezingen en/of workshops.

Ik heb ondermeer lezingen gegeven bij:

 • Societeit de Witte Den Haag
 • Business Club Heeren aan Zee Den Haag
 • Culturele Club de Zilveren passer Belgie
 • Ondernemende Vrouwen Leiden
 • Astrologen Congres Oldenzaal
 • Astro inspiratie avonden Zoetermeer
 • Astrologen Vereniging Ophiochus Heerenveen

Cursussen

Cursus Tarot

Aan een kleine groep geef ik een Tarot cursus. In 2 keer 6 avonden van 2 uur behandelen we de grote en de kleine Arcanakaarten. We werken met de Rider Waite kaarten of indien gewenst met de Voyagerkaarten van James Wanless. 

Workshops

Inspiratie opdoen inclusief lunch of diner

Wil je iets bijzonders ervaren met familie/vrienden/vriendinnen of als bedrijfsuitje waarover nog lang nagepraat wordt? Ik geef inspirerende lezingen en/of workshops over zingeving en zelfkennis in combinatie met een heerlijke culinaire lunch of diner verzorgd door de patron cuisinier van restaurant La Cloche in Leiden. Dit is een gezellige beleving met een zinvolle touch wat in de zomer uitgebreid kan worden met een boottocht door de grachten van het mooie historische Leiden. Al deze items kunnen ook apart geboekt worden tot 10 personen.

Vrijgezellen party's

Op een speelse manier vertel ik iets over Tarot. Ik maak een korte profielschets voor de bruid in spe en ik bespreek ieders persoonlijkheidskaart. Succes verzekerd!

Astro/Tarot workshop: Ontmoet jezelf

Een leuke, interessante workshop op locatie of bij mij, waarbij je op een verrassende manier jezelf ontmoet!