Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Horoscopen

We were born at a given moment in a given place and like vintage years of wine we have the qualities of the year and the season of which we were born
-  Carl Gustav Jung

 

 

Geboortehoroscoop

De geboortehoroscoop kun je zien als een foto van de hemel op het moment van geboorte vanaf de geboorteplaats gezien, waarop we de Zon, de Maan en de planeten in onderlinge verbondenheid zien staan tegen de achtergrond van de tekens van de dierenriem gesitueerd in de huizen. De geboortehoroscoop is gebaseerd op de geboortedatum, jaar, plaats en tijd en geeft inzicht in karakterstructuren, levenslessen en zielsthema’s en hoe we daarmee het beste kunnen omgaan. Als Astroloog kan ik dit op een heldere manier vertalen en je handvatten aanreiken om je levens- en zielsbestemming te vinden. De horoscoop dient hierbij als een wegwijzer. Het laat de rode draad door je leven zien.

Actuele horoscoop

De actuele horoscoop is gebaseerd op de transits van de planeten. Alle planeten bewegen zich namelijk aan de hemel in een verschillend tempo en kunnen in een bepaalde periode een levensgebied beïnvloeden. Ik kan je uitleggen welke energieën  er op dat moment spelen  en op welke levensgebieden dat plaatsvindt  De actuele horoscoop kan alleen gemaakt worden als er al een geboortehoroscoop gemaakt is.

Solaarhoroscoop

De solaarhoroscoop is een jaarlijkse prognose. Elk jaar komt de Zon op exact dezelfde stand te staan als op je geboortedag. De solaar geeft aan waarop het accent komt te liggen in je nieuwe geboortejaar. Het geeft het thema van dat jaar aan. De solaar loopt van verjaardag tot verjaardag en kan alleen gemaakt worden als er al een geboortehoroscoop gemaakt is. Daarbij kan een Astrologische Cirkel gelegd worden met Tarotkaarten op alle 12 huizen die voor de levensgebieden staan. Een mooie aanvulling!

Baby/kinderhoroscoop

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent en je mag worden op jouw manier en in jouw tijd.

Opvoeden is geen sinecure! Je moet het als ouders zelf maar uitzoeken en je wilt je kind het beste meegeven wat in je vermogen ligt nietwaar? Maar wat is het beste voor jouw kind? Een babyhoroscoop kun je als een soort gebruiksaanwijzing zien. Het geeft aan waar de basisbehoeften van jouw kind liggen. Wat heeft je baby nodig om zich veilig en geborgen te voelen en hoe reageert het op de buitenwereld? Door middel van een babyhoroscoop begrijp je beter waarom jouw kind b.v. anders reageert dan andere baby’s. Een babyhoroscoop kan veel twijfel wegnemen bij de ouders. 

Bij een kinderhoroscoop kijken we ook naar wat het kind nodig heeft als het naar school gaat. Is het heel beweeglijk, kan het zich moeilijk concentreren  en heeft het uitdaging nodig of heeft het juist meer behoefte aan structuur en rust? Door middel van een  kinderhoroscoop krijg je een aanwijzing  wat voor soort begeleiding het kind nodig heeft om uit te kunnen groeien tot de persoon die het is. Door middel van een kinderhoroscoop heb je als ouders een leidraad in de opvoeding.