Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Horoscopen

Meester worden van je eigen leven betekent niet dat het leven gaat zoals jij dat wilt maar dat je leert inzien wat het leven met jou voor heeft.

De horoscoop

Laat je niet verkeerd beinvloeden door wat erin kranten of magazins staat want een horoscoop is iets heel anders. Een horoscoop bestaat uit 12 dierenriemtekens en 12 huizen.​

Geboortehoroscoop

De geboortehoroscoop kun je zien als een foto van de hemel op het moment van geboorte vanaf de geboorteplaats gezien, waarop we de Zon, de Maan en de planeten in onderlinge verbondenheid zien staan tegen de achtergrond van de tekens van de dierenriem ,gesitueerd in de huizen. Het geeft de karakterstructuur en de zielsbehoefte weer die van nature aanwezig is. De geboortehoroscoop is gebaseerd op datum, plaats en tijd en geeft inzicht in de levenslessen en levensthema's. Het laat je  talenten zien en op welk levensgebied je die zou kunnen ontwikkelen. Wat verwacht je van een relatie, hoe communiceer je en wat betekent werk voor jou? Als gediplomeerd Astroloog ben ik in staat dit in een heldere taal te verklaren en je de handvatten aan te reiken om je levensbestemming te vinden.

Actuele horoscoop

De actuele horoscoop is gebaseerd op de transits van de planeten. Alle planeten bewegen zich namelijk aan de hemel in een verschillend tempo en kunnen in een bepaalde periode een levensgebied beinvloeden. Ik kan je uitleggen welke energie er op dat moment werkzaam is en op welk levensgebied dit plaatsvindt. De actuele horoscoop werkt heel verhelderend in actuele situaties en kan alleen gemaakt worden als er al een geboortehoroscoop gemaakt is.

Solaarhoroscoop

De solaarhoroscoop is een jaarlijkse prognose. Elk jaar komt de Zon op exact dezelfde stand te staan als op je geboortedag. De solaar geeft aan waarop het accent komt te liggen in je nieuwe geboortejaar. Het geeft het thema van dat jaar aan waarin je je kunt ontwikkelen. De solaar loopt van verjaardag tot verjaardag en kan alleen gemaakt worden als er al een geboortehoroscoop gemaakt is.

Baby/kinderhoroscoop

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent en je mag worden op jouw manier en in jouw tijd.

Opvoeden is geen sinecure! Je moet het als ouders zelf maar uitzoeken en je wilt je kind het beste meegeven wat in je vermogen ligt nietwaar? Maar wat is het beste voor jouw kind? Een babyhoroscoop kun je als een soort gebruiksaanwijzing zien. Het geeft aan waar de basisbehoeften van jouw kind liggen. Wat heeft je baby nodig om zich veilig en geborgen te voelen en hoe reageert het op de buitenwereld? Door middel van een babyhoroscoop begrijp je beter waarom jouw kind anders reageert dan andere baby’s. Een babyhoroscoop kan veel twijfel wegnemen bij de ouders. In combinatie met een ouderhoroscoop geeft het inzicht in de wisselwerking tussen ouder en kind.

Bij een kinderhoroscoop kijken we ook naar wat het kind nodig heeft als het naar school gaat om te leren. Waar ligt bijvoorbeeld de creativiteit van het kind. Is het heel beweeglijk, kan het zich moeilijk concenteren en heeft het uitdaging nodig of heeft het juist meer behoefte aan structuur en rust? De kinderhoroscoop geeft een goed inzicht in hoe het kind reageert, op welke manier het communiceert en wat voor soort begeleiding het nodig heeft om uit te kunnen groeien tot de persoon die het is. Door middel van een kinderhoroscoop heb je als ouders een leidraad in de opvoeding. Hierdoor kun je het kind meer zelfvertrouwen geven en de kans zich te ontwikkelen in dat wat bij het kind past.