Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Lente equinox: een nieuw begin!

De wintertijd trekt zich terug. De Zon staat in het dierenriemteken Ram. Dit valt samen met de Volle Maan en dat is bijzonder te noemen. We bereiden ons voor op de lente, een nieuw Astrologisch jaar, een nieuwe Zonnecyclus. We zijn weer aan het einde van een cyclus gekomen, wat aanzet tot het loslaten van het verleden!

Op naar een nieuwe fase waarin we niet weten wat er gaat gebeuren. Zekerheden zullen niet meer zo zeker zijn. Een treffende actuele illustratie is de verschuiving in de politiek. Maar laat je niet leiden door angst.

Zeker, dit zijn psychisch gevoelige tijden, maar Mercurius die retrograde (schijnbaar achteruit) loopt door het teken Vissen zet aan tot innerlijke reflectie.

Het loslaten van oude patronen om in Ram een nieuwe identiteit te kunnen begroeten. En om die nieuwe identiteit te vinden heeft Ram relaties nodig om uit te vinden wie hij is! En laat nu tegelijkertijd de Volle Maan in het teken van de relaties staan, namelijk Weegschaal. Ook in de politiek zullen er weer nieuwe relaties moeten worden aangegaan en opnieuw worden afgewogen.

Een nieuwe lente een nieuw geluid!