Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

De volhardende Steenbok

WINTERZONNEWENDE. Het begin van de winter valt op dezelfde dag van de Nieuwe Maan in het teken Steenbok! De Zon staat op de laagste stand, het donkerste punt is bereikt. De rust in de natuur en de inkeer bereiken hier een hoogtepunt. Dit is de tijd van STEENBOK. De Steenbok staat hoog op de kale rots. Hij klimt rustig hoger en hoger en rust niet alvorens hij de eenzame top heeft bereikt, ook al ondervindt hij onderweg weerstand van Saturnus, de planeet die over Steenbok heerst. Er staat nu een sterk accent op Steenbok. Niet alleen de Zon en de Maan maar ook Mercurius, Venus en Pluto staan in dit aardeteken, wat o.a. staat voor verantwoordelijkheid, leiderschap, begrenzing en doorzettingsvermogen. Deze wereld heeft na het afbreken van niet meer werkende systemen een nieuwe structuur nodig, wat bereikt kan worden door vernieuwend goed leiderschap. Met de Nieuwe Maan in Steenbok en met Uranus, de planeet van de vernieuwing, nog steeds in het vurige teken Ram kunnen we misschien hopen op een begin van een vernieuwende vorm van verantwoordelijk, visionair leiderschap!  Een nieuwe cyclus begint. We gaan weer op naar HET LICHT!  EEN GEZOND,GELUKKIG EN INSPIREREND 2015!!!