Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Tarot

De Tarot is een universeel orakelspel wat door middel van symbolen de weg naar her-inneren laat zien. Het is als het ware een plaatjesboek van het leven.

Als je niet weet waar je staat kun je ook nergens naar toe.

Net als in Astrologie werken we in de Tarot met de vier elementen Water, Vuur, Lucht en Aarde.

In de Tarot wordt gebruik gemaakt van archetypische oftewel oerbeelden die afkomstig zijn van Carl Gustav Jung. Je kunt de Tarot zien als een soort spiegel van het onderbewuste. De kaarten weerspiegelen de situatie waarin je je bevindt en helpen je bewust te worden van je onderbewuste, het kwartje valt als het ware.

Als Tarotkundige beschik ik over de kennis om om de symbolen te vertalen naar het dagelijkse leven en toekomstige tendensen te signaleren. Ik gebruik de kaarten niet om voorspellingen te doen maar als een soort navigatie op de landkaart van jouw leven.