Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Tarot

De Tarot is een universeel orakelspel wat door middel van symbolen de weg naar her-inneren laat zien. Het is als het ware een plaatjesboek van het leven.

Als je niet weet waar je staat kun je ook nergens naar toe.

Een Tarotspel bestaat uit 78 kaarten die onderverdeeld zijn in 22 grote Arcana en 56 kleine Arcana kaarten. Arcana betekent geheim in het Sanskriet. Net als in de Astrologie werken we in de Tarot met de vier elementen Water, Vuur, Lucht en Aarde. De kaarten staan vol met symbolen die een link leggen met o.a. het oude Egypte, het Christendom, de Kabbala , Numerologie en Astrologie.

In de Tarot wordt gebruik gemaakt van archetypische oftewel oerbeelden die afkomstig zijn van Carl Gustav Jung. Je kunt de Tarot zien als een soort spiegel van het onderbewuste. De kaarten weerspiegelen de situatie waarin je je bevindt en  helpen je bewust te worden van je onderbewuste, het kwartje valt als het ware.

Als Tarotkundige beschik ik over de kennis om om de symbolen te vertalen naar het dagelijkse leven  en toekomstige tendensen te signaleren. Ik gebruik de kaarten niet om voorspellingen mee te doen maar l   als een soort navigatie , op de landkaart van jouw leven.
Ik werk  met de Rider Waitekaarten en  met de Voyager kaarten van James Wanless.