Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Laat je masker vallen!

De Zon is het teken Schorpioen ingegaan. Schorpioen is het teken van transformatie. Dat zie je ook in deze fase van de seizoenen. Het proces van transformatie versnelt nu in de natuur.

Niet alleen de Zon staat in de Schorpioen maar ook de planeten Mercurius,Venus en Maandag de Nieuwe Maan. Dit accent op Schorpioen geeft de aanzet om diep in onszelf te duiken tot in de donkerste hoeken van de ziel en de confrontatie aan te gaan met onszelf.

Dit groepje planeten staat in oppositie met de planeet Uranus, de planeet van de doorbrekende kracht. Uranus gaat over ons onbewuste, over plotselinge schokkende veranderingen maar ook over plotselinge nieuwe inzichten. Als je zoiets meemaakt is dat vaak achteraf bekeken het beste wat je is overkomen...

De vraag is nu: hoe sterk staan we in onszelf? Waar zijn we bang voor? Wat willen we echt? Wat verwachten we van een relatie? Durven we ons op een diep niveau te binden? Durven we de schaduwkanten (die we allemaal hebben) onder ogen te zien? Dit is een belangrijke tijd om besluiten te nemen in je leven. Om volwassen te worden. 

Door ons kwetsbaar op te durven stellen, ons masker af te doen, laten we ons kennen. Kwetsbaarheid vereist eerlijkheid en de moed om de diep verborgen rommel in onszelf naar boven te laten komen zodat het kan transformeren naar het licht en we verder kunnen groeien 

Dat is wat deze Schorpioen tijd van ons vraagt!