Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

De gevoelige Kreeft


De Zon staat op het hoogste punt aan de hemel in het teken Kreeft. De zomer kan beginnen met al zijn volle bloemenpracht. Kreeft is een waterteken en gaat over gevoel. Kreeft richt zich op huis en gezin, familie is belangrijk voor dit teken. Bij het teken Kreeft spelen vaak nostalgische gevoelens een rol en dit teken staat meestal niet vooraan om veranderingen in gang te zetten. Kreeft is bang om gekwetst te worden en verschuilt zich veilig achter zijn schild. In de komende Kreeft periode zijn we wellicht meer gefocust op huis en gezin. We hebben misschien meer de behoefte dan anders om ons met gezelschap te omringen van hen die ons dierbaar zijn. Aangezien Jupiter een driehoek maakt met Uranus kunnen we de komende tijd plotselinge veranderingen of verrassingen verwachten in positieve zin. Nieuwe situaties kunnen zich voordoen. De planeet Mars staat vanaf 25 juni in het teken Kreeft en dat vraagt ons om het iets rustiger aan te doen.Tegelijkertijd gaat Cheiron retrograde ( zogenaamd achteruit) lopen. Dit vraagt om aandacht te schenken aan onopgeloste zaken (mogelijk in relatie tot dierbaren) en dat met wijsheid en mededogen op te lossen. Saturnus is weer het intense teken Schorpioen binnengekomen en dwingt ons opnieuw bij onszelf naar binnen te kijken, het opnieuw doorleven van oud zeer en emoties. Met drie planeten retrograde ( Pluto, Saturnus en Neptunus) luidt dit een periode in van introspectie, reflectie en grote sensitiviteit. Een tijd van acceptatie en loslaten. We voelen van alles aan maar kunnen er niet de vinger op leggen. Dat kunnen we terugzien in de wereldpolitiek. Alles is intens maar tegelijkertijd vaag en onduidelijk. Laten we voor onszelf proberen de zaken realistisch te houden. Vanaf het eind van de maand vestigen we onze hoop weer op een voorspoedige periode waarin fijne ontmoetingen plaats kunnen vinden. Het belooft toch nog een zomer met idealen en een liefdevolle touch te worden. Ik wens jullie een fijne, zonnige zomer toe!