Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Geboortehoroscoop

De geboortehoroscoop kun je zien als een foto van de hemel op het moment van geboorte vanaf de geboorteplaats gezien, waarop we de Zon, de Maan en de planeten in onderlinge verbondenheid zien staan tegen de achtergrond van de tekens van de dierenriem ,gesitueerd in de huizen. Het geeft de karakterstructuur en de zielsbehoefte weer die van nature aanwezig is. De geboortehoroscoop is gebaseerd op datum, plaats en tijd en geeft inzicht in de levenslessen en levensthema's. Het laat je  talenten zien en op welk levensgebied je die zou kunnen ontwikkelen. Wat verwacht je van een relatie, hoe communiceer je en wat betekent werk voor jou? Als gediplomeerd Astroloog ben ik in staat dit in een heldere taal te verklaren en je de handvatten aan te reiken om je levensbestemming te vinden.