Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Geboortehoroscoop

De geboortehoroscoop kun je zien als een foto van de hemel op het moment van geboorte vanaf de geboorteplaats gezien, waarop we de Zon, de Maan en de planeten in onderlinge verbondenheid zien staan tegen de achtergrond van de tekens van de dierenriem gesitueerd in de huizen. De geboortehoroscoop is gebaseerd op de geboortedatum, jaar, plaats en tijd en geeft inzicht in karakterstructuren, levenslessen en zielsthema’s en hoe we daarmee het beste kunnen omgaan. Als Astroloog kan ik dit op een heldere manier vertalen en je handvatten aanreiken om je levens- en zielsbestemming te vinden. De horoscoop dient hierbij als een wegwijzer. Het laat de rode draad door je leven zien.