Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Baby/kinderhoroscoop

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent en je mag worden op jouw manier en in jouw tijd.

Opvoeden is geen sinecure! Je moet het als ouders zelf maar uitzoeken en je wilt je kind het beste meegeven wat in je vermogen ligt nietwaar? Maar wat is het beste voor jouw kind? Een babyhoroscoop kun je als een soort gebruiksaanwijzing zien. Het geeft aan waar de basisbehoeften van jouw kind liggen. Wat heeft je baby nodig om zich veilig en geborgen te voelen en hoe reageert het op de buitenwereld? Door middel van een babyhoroscoop begrijp je beter waarom jouw kind b.v. anders reageert dan andere baby’s. Een babyhoroscoop kan veel twijfel wegnemen bij de ouders. 

Bij een kinderhoroscoop kijken we ook naar wat het kind nodig heeft als het naar school gaat. Is het heel beweeglijk, kan het zich moeilijk concentreren  en heeft het uitdaging nodig of heeft het juist meer behoefte aan structuur en rust? Door middel van een  kinderhoroscoop krijg je een aanwijzing  wat voor soort begeleiding het kind nodig heeft om uit te kunnen groeien tot de persoon die het is. Door middel van een kinderhoroscoop heb je als ouders een leidraad in de opvoeding.