Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Een uitzuiveringsproces!

Wat onlangs pijnlijk werd blootgelegd is dat de hele rechtsstaat, inclusief kabinet en verantwoordelijke ministers, heeft gefaald in de toeslagen affaire! Het zoveelste trieste voorbeeld van de werking van de planeet Pluto in het teken Steenbok (sinds 2008). Pluto haalt de onderste steen naar boven van dat wat niet deugt aan systemen en autoriteitskwesties van een op bureaucratie vastgelopen maatschappij! (waar het teken Steenbok o.a over gaat)

Het gif moet eruit en dat vereist uiteindelijk een totale reorganisatie, een nieuwe structuur waarover ik begin dit jaar al schreef. De geboorte van een nieuw systeem dat past in een nieuwe tijd. Een systeem wat dienend is voor de burger i.p.v. uitgeknepen te worden door regels en wetten. Want dit systeem is een fabriek geworden zonder een greintje medemenselijkheid.

Maar er gloort licht aan de horizon! Het leven komt en gaat in cycli en een nieuwe, zeer belangrijke, planetaire cyclus begint op de dag van de Winterzonnewende. Op 21 december 2020 komen de planeten Jupiter en Saturnus vanuit Steenbok samen in het begin van het teken Waterman te staan. Deze zeldzame stand staat symbolisch voor grote veranderingen in onze economie en manier van leven. Van de zware aarde naar het luchtige van Waterman, want we krijgen een cyclus in het element lucht voor een lange tijd waarbij Pluto zich in 2024 voegt. Nieuwe energieën met een hogere trilling krijgen de kans om door te breken waardoor het mogelijk wordt om oude balast af te gooien.

De Corona crisis kunnen we als een katalysator beschouwen om te breken met het patriarchale systeem en versneld te bewegen naar de nieuwe Watermantijd. Dit is een transformatieproces voor iedereen en de wereld. Een uitzuiveringsproces, een tijd van reflectie over de vraag: hoe kunnen we onze individuele talenten inzetten ten dienste van de maatschappij?

Het effect van deze planetaire constellatie kun je op persoonlijk niveau terugvinden als de aanzet om dat te doen waarvoor je bestemd bent in dit leven. Om keuzes te maken die bij je passen en vanuit nieuwe waarden prioriteiten te stellen! Daarbij is de Astrologie een geweldig instrument om jezelf wezenlijk te leren kennen en op jezelf te leren vertrouwen!

Ik wens jullie fijne rustige feestdagen met degenen die je dierbaar zijn!