Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

2022 Het jaar van zoeken naar verbinding

2022 is bij elkaar opgeteld een 6. De kaart LOVERS omarmt de oppositie, de polariteit die in elk van ons zit en ook in de maatschappij nu sterk aanwezig is...

In ieder van ons schuilt een mannelijke en vrouwelijke kant waarin we een balans moeten zien te vinden. Zo ook in deze grotendeels patriarchale maatschappij die o.a. bestaat uit het uitdragen van autoriteit, oorlogen om macht en geld, opgelegde regels en het doordrukken van wetten. Wanneer er meer vrouwelijke energie, zoals luisteren naar elkaar, begrip tonen voor elkaars standpunten zonder het met elkaar eens te hoeven zijn, omkijken en zorgen voor elkaar, wanneer die energie instroomt zal de maatschappij meer in balans komen.

2022 opgebouwd is uit maar liefst 3 keer een 2 en 1 keer een 0 geeft aan dit jaar meer naar binnen te keren om bij je eigen wijsheid te komen. Door de stilte op te zoeken je eigen waarheid te vinden, niet om je eigen mening door te drukken maar als fundament voor jezelf. Op je eigen intuïtie vertrouwen en emotioneel zelfvoorzienend te worden. Dit zijn allemaal Yin oftewel vrouwelijke eigenschappen.

In 2022 zullen we continu met keuzes maken geconfronteerd worden. Vaak heel verwarrend maar uiteindelijk zal er vanuit chaos helderheid ontstaan. Dit kan een nieuw begin in denken betekenen. De komende jaren staan kosmisch gezien in luchttekens die over ideeën en het nieuwe denken gaan. De LOVERS gaat over over de wet van eenheid door polariteiten in liefde te omarmen. Wees begaan met anderen maar behoud je eigen integriteit. Uiteindelijk zullen we naar Uniciteit in diversiteit gaan wat het Waterman principe is voor een nieuw tijdperk!