Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Van een industriële maatschappij naar een digitale maatschappij

Een overgangsfase waarin we nu zitten gaat altijd gepaard met chaos en verwarring. Welke wegen worden er ingeslagen? In de transitie naar het Waterman tijdperk zal de technologie een nog grotere vlucht nemen en komen we steeds meer in een digitale wereld terecht.

Natuurlijk biedt dat voordelen zoals briljante innovatie op allerlei gebied maar de valkuil is dat we in een Control maatschappij terecht komen waar nu al de eerste signalen naar wijzen...

Een maatschappij waarin de burger nauwelijks meer inspraak heeft werkt polarisatie in de hand en bij steeds meer systemen komt naar voren dat transparantie ver te zoeken is. Uiteindelijk willen we toch een betere wereld voor iedereen waarin de fundamentele mensenrechten gerespecteerd worden?

De tendens naar rebellie is ook een Waterman kenmerk evenals het zich verenigen in groepen gelijkgestemden. Tijdens de vele demonstraties zien we groepen tegenover elkaar staan. Vaak autoriteit versus burger. 

In dit jaar 2021 komen een paar belangrijke Waterman planeten een aantal keren in een spanningsaspect met elkaar te staan en dat zou kunnen betekenen dat niets gaat zoals gepland! Flexibiliteit is dan ook vereist om doelen bij te stellen en bij al deze plotselinge veranderingen is het de kunst om in balans te blijven door met een kalme geest alles op een objectieve manier te bekijken ( Waterman eigen).

Ook speelt Astrologisch momenteel heel sterk het thema WAARHEID. Wat is waar en wat niet? Ga zelf onderzoek doen door informatie te verzamelen, luister naar de “wijsheid” van verschillende groeperingen om daarna je eigen mening te vormen.

Dat is jouw WAARHEID !