Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Een nieuwe structuur

2020 wordt een belangrijk jaar. Het luidt het einde van een tijdperk in! Het einde van het patriarchaat wat niet zomaar de macht overgeeft. Want terwijl oude patronen, de oude economie niet meer werkt proberen ze de nieuwe wereld tegen te houden door angstvallig vast te houden aan de hiërarchie van macht, invloed, geld en roem.
Maar met zo’n belangrijk planetair accent op het kardinale aardeteken Steenbok komen de instituten, autoriteitskwesties en financiële thema’s met alles wat daarmee te maken heeft zoals politiek, banken, beurzen, IMF etc. sterk onder druk te staan.
De maatschappij wordt getest en opnieuw gestructureerd.

Het getal 2020 is samengesteld uit 2 keer 2 en 2 nullen. 2 plus 2 is 4.
Het getal 4 van de Keizer gaat over de materiële wereld, regels, wetten, structuur en begrenzen. Het getal 0 staat voor een nieuw begin .Alles is mogelijk maar we zullen opnieuw moeten beginnen. Het getal 2 van de Priesteres gaat over de wijze vrouw die in de hectiek van deze maatschappij de rust neemt om te reflecteren, om te luisteren naar haar intuïtie en daarop te vertrouwen.
Het is een vrouwelijke energie die aanzet tot een nieuwe golfbeweging van WETEN naar WIJSHEID en omgekeerd zodat beide geïntegreerd kunnen worden! De vrouwelijke energie wordt belangrijker.

We zijn allemaal onderdeel van een groter geheel. Door ons innerlijk werk goed te doen dragen we bij aan de evolutie van de mens. We zullen eigen autoriteit moeten nemen om volwassen te worden. De hiërarchie van het patriarchaat brokkelt af... 
Als een ui die afgepeld wordt gaan we ons ontdoen van alles wat niet meer past en komen zo bij onze kern, onze bron. We stappen in het licht van het nieuwe Watermantijdperk en laten zien wie we werkelijk zijn. We zijn allemaal uniek en kunnen in onze eigen uniciteit een bijdrage leveren aan de maatschappij.

De wereld zal zich in snel tempo verder digitaliseren en ook de technologie en innovatie zal zich in rap tempo voortzetten. Het is DE TIJD voor heroriëntatie en herstructurering . Wij maken de geboorte mee van een NIEUW TIJDPERK! Dat kunnen we eng en onzeker vinden maar ook uniek en gaaf!

Ik wens jullie een zinvol nieuw jaar!