Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

De actieve Ram

Het laatste Uranus/Pluto vierkant van een reeks van 7 valt o.a. samen met de het Astrologische begin van het voorjaarsteken RAM en met de stand van de planeet Mars in eigen teken. Dit belooft een nogal explosieve energie, maar ook een energie die wellicht doorbrekend kan werken!  Op vrijdag vindt er een zonsverduistering plaats samen met de Nieuwe Maan die nog net in het teken Vissen valt, om daarna snel over te gaan naar Ram. Tijd dus voor een actief voorjaar!  RAM, die onder het element vuur valt is een mannelijk teken, toekomstgericht, onafhankelijk, dominant en wilskrachtig. RAM laat zich door niets en niemand tegenhouden en gaat vaak gelijk tot actie over. De tijd van RAM valt samen met de start van het voorjaar. Net als in de natuur, waar alles uitbot en met een enorme energie naar buiten komt, zo beschikt RAM over de energie om tot actie over te gaan. De RAM is meer een starter, een aanjager dan een afmaker. Hij stoot regelmatig zijn hoofd omdat hij vaak te snel wil, teveel doordramt en soms te impulsief handelt. Hij heeft nogal wat moeite met het feit dat niet iedereen over eenzelfde tempo beschikt en diplomatie is niet zijn sterkste punt. Dat laat hij liever over aan de Weegschaal,die zich aan de andere kant van de lijn bevindt, maar met deze energie is het een mooie tijd om iets op te starten of te veranderen wat je al lang van plan was en het doorbreken van oude gedragspatronen kan heel bevrijdend werken…..