Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

De Keizerin, de creatieve energie van 2019!

Als je 2019 bij elkaar optelt kom je eerst op no 12. 

De Gehangene. Deze kaart is niet onbelangrijk want het is een waarschuwing om ons dit jaar niet te laten meeslepen in de chaos van alledag maar de controle over onszelf te nemen. Want laten we ons meeslepen door al dat negatieve nieuws dan zitten we in een benedenwaartse spiraal en raken we verstrikt in de modderige poel van onze gedachten. En veel invloed op het wereldnieuws hebben we als individu niet. Maar we hebben wel invloed op onszelf!

Dus laten we in 2019 proberen voldoende rust te nemen in deze hectische tijd, die gemarkeerd wordt door vele burn-outs, om ons eigen leven te leiden vanuit een objectieve blik en met een open hart. Zoek daarvoor meer de stilte op en luister goed naar wat je intuïtie je vertelt.

Met zoveel accent momenteel op het teken Steenbok (astrologisch gezien) wordt het tijd dat we onze eigen verantwoordelijkheid nemen, volwassen worden en niet in de verleiding komen om in de slachtofferrol weg te duiken maar onze eigen autoriteit worden. Dan kan er een nieuw begin van creativiteit komen waarin de ratio, de spiritualiteit en de creativiteit worden geïntegreerd.

De Keizerin wijst naar een proces van creatieve vernieuwing, nodig voor groei en ontwikkeling. De Keizerin staat ook voor de natuur en de dieren. Dus duurzaamheid en klimaat zullen zeker centraal komen te staan. Tevens zou een omslag in de landbouw niet ondenkbaar zijn.

Bij het programma van DWDD: Kijken in de toekomst hebben de 3 wetenschappers, waaronder Nobelprijswinnaar Ben Veringa bovenstaande zo prachtig samengevat. Alle drie vertelden ze dat ze vanuit creativiteit de technologie leren te gebruiken voor duurzaamheid en het redden van onze planeet. De uitdaging is het wonder van de natuur te integreren in de technologie en daarmee ten dienste te staan aan de mensheid!

Wat sluit dit mooi aan bij de jaarkaart van 2019 en de energie van het Waterman tijdperk waarin we nu zijn beland. In het kort staat Waterman voor nieuwe impulsen en ideeën, technologie en dienstbaar zijn aan de mensheid. De wijze, empathische Kwan Yin op de foto, die symbool staat voor de Waterman, kijkt liefdevol toe!

Ik wens jullie een kalme, creatieve geest in 2019!