Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Tweelingen

De Zon in het luchtteken Tweelingen

Tweelingen valt onder het communicatieteken. Is snel, nieuwsgierig en veelzijdig maar kan ook versnipperen.

Tweelingen gaat over business en zakendoen, dus ook de handelsakkoorden vallen hieronder. De planeet Mercurius is de heerser over dit teken. Het is een speels teken dat het niet altijd zo nauw neemt met de waarheid... ook een beetje manipuleren om in zijn eigen behoefte te voorzien is hem niet vreemd. 

In deze Tweelingen tijd kun je jezelf ook voor de gek houden met verhalen waarin jezelf graag wil geloven.

Mercurius is onlangs zijn eigen teken binnengegaan wat de nadruk legt op het geschreven en gesproken woord (nieuws en pers), op handeldrijven, kortom op alle vormen van uitwisseling.

Tweelingen blijft het liefst een beetje aan de oppervlakte. Niet te diep gaan alstublieft... laten we het gezellig houden.

Met Saturnus en Pluto in Steenbok valt dit momenteel niet mee, want die brengen diepe onzekerheden naar boven waaraan aandacht gegeven MOET worden!

Als we kijken naar het andere aspect dat momenteel veel gewicht in de schaal legt, namelijk Uranus vierkant Jupiter, dan krijgen we helemaal te maken met: wat is jouw waarheid? Wat is waar en wat is nep nieuws? Maken we ons illusies en wat wordt sterk overdreven?

Machthebbers die liegen en dat ontkennen... Dit aspect werkt in op een collectieve manier van dingen verbergen. Terwijl Pluto en Saturnus juist dingen naar boven brengen die niet deugen, vooral in systemen die niet goed functioneren... Dat brengt spanningen met zich mee...

Let in deze periode goed op wat wel en niet klopt! 

Tip: doe dagelijks een oefening voor ontspanning in je schouders en nek want dat gebied kan nog weleens verkrampen!