Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Visie

Home is where the Soul is singing...

Vanuit mijn visie is alles in het oneindige universum met elkaar verbonden en komen we allemaal op deze aarde om iets te ervaren. Ik ga ervan uit dat we bij de geboorte een blauwdruk meegekregen hebben waarin staat wat wij hier komen doen en met welke talenten we het beste kunnen werken om onze levensbestemming te vinden, zodat we vanuit onze bron kunnen leven, daar waar de creativiteit en de inspiratie zich ontplooit. Ik werk vanuit de holistische benadering dat lichaam geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wanneer we onze levensbestemming, gezien vanuit de zielsbehoefte gevonden hebben, dan kunnen we ons eigen verhaal leven en komen we thuis bij onszelf.

Het gaat in het leven om meer dan welvaart alleen. Het gaat om zingeving en welzijn!