Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

2015: Het jaar van de balans

2015 IS HET JAAR VAN DE BALANS!  Hoe vinden we een balans? Denken we alleen aan verdriet en teleurstellingen of is er ook plaats voor plezier, vreugde en geluk? Gaan we voor goede voeding, regelmatige beweging of draven we een paar keer per week door in de sportschool en blijven we de rest van de week zitten en happen hier en daar wat fast food? Veroordelen en oordelen we of accepteren we mensen zoals ze zijn? Gaan we voor kracht, inspiratie en vertrouwen of laten we angst en wantrouwen de boventoon voeren? Gaan we voor macht en controle of voor samenwerking en talentontwikkeling? Volgen we ons eigen navigatiesysteem of doen we slechts wat er door anderen van ons verwacht wordt? De kunst is het midden te houden! Ik wens jullie een goede FYSIEKE, EMOTIONELE, MENTALE EN SPIRITUELE BALANS TOE IN 2015!