Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Jezus als inspiratiebron

De laatste tijd maar zeker in de aanloop naar Pasen is er een toenemende belangstelling voor JEZUS. Dat kunnen we o.a. zien in de uitvoering van THE PASSION .Jezus blijkt nog steeds een lichtend voorbeeld te zijn voor jong en oud en allemaal kunnen we uit de energie van de figuur Jezus nog veel halen, juist in deze hectische tijden!  Astrologisch gezien stamt de figuur Jezus uit het Vissentijdperk. De religie voerde sterk de boventoon met zijn regels en dogma's, die overigens door de mensen ingesteld waren. Maar Jezus was zijn tijd ver vooruit. Hij hield niet van die verstikkende regels. Hij was een vrije geest, een rebel, die tegen de hypocrisie, de heilige huisjes aan schopte. Voor Jezus was iedereen gelijk. Hij volgde zijn missie met zijn eigen sterke intuïtie. Hierin zouden we de Waterman energie kunnen herkennen. Jezus bracht zowel rebellie, compassie als het licht in de wereld. Met de overgang naar een nieuw tijdperk, het Waterman tijdperk, gaan we over naar het licht!  Jezus werd vanwege zijn doorbrekende ideeën en profetieën veroordeeld en gekruisigd. Door de hele geschiedenis heen zien we dat mensen die een doorbraak willen bewerkstelligen in eerste instantie gestraft en veroordeeld werden, denk aan Ghandi en Mandela.  Maar als deze mensen hun nek niet hadden uitgestoken was er nooit iets veranderd in de wereld. Nu staan we weer voor enorme veranderingen!!  Laten we in dit Watermantijdperk allemaal proberen ons naar HET LICHT te keren!!!  En daarin kan de symbolische figuur Jezus een inspiratiebron zijn!  We kunnen Jezus als een van de charismatische leermeesters zien die nog steeds een inspirerende kracht uitstraalt!!  Fijne Pasen!