Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

De rustige Stier

Na de heftige Ram periode komen we nu in de sfeer van het rustige aardeteken STIER. Natuurlijk wordt er in de wereld nog gestreden om de macht van Nieuw Leiderschap. Het laatste vierkant van Uranus in Ram en Pluto in Steenbok doet nog goed zijn werk, maar in dit jaar vinden er ook maar liefst 3 samenstanden plaats tussen Mars en Venus. Een aansporing om in dit jaar van de Balans de zaken meer in evenwicht te brengen in relaties tot anderen en onszelf. De planeet Venus hoort bij de Stier en samen met de planeten Mars en Mercurius in Stier hopen we op een gedegen vooruitgang gestoeld op weloverwogen beslissingen. De Stier heeft liefde voor de natuur en al het goede wat de aarde te bieden heeft. Bij Stier staat kwaliteit en degelijkheid voorop. Hij is trouw, loyaal en houdt van een zekere routine en zekerheid. De Stier is betrouwbaar en geduldig, maar niet het meest flexibele teken van de dierenriem. Hij heeft een groot incasseringsvermogen maar maak hem niet boos…hoed je dan maar…. Het voorjaar vraagt om, net als bij Stier, alle zintuigen wijd open te stellen, te genieten van al het weelderige groen en en de frisheid van de natuur. Probeer wat te ontspannen en proef van de lekkere voorjaarsgroenten. Snuif de frisse voorjaarslucht op en neem eens een heerlijke massage. Let wel op je keel en nek in de frisse voorjaarswind. Ga niet overhaast te werk, maak af waar je mee bezig bent en zet door waar dat nodig is. Daarna kun je weer nieuwe dingen opstarten, niet te snel, maar doordacht en gedegen. Neem tijd voor zelfonderzoek en overweeg goed wat bij je past om in balans te komen. De Tarotkaart Priesteres hoort bij de Stier en geeft aan je eigen waarheid te leven en goed te luisteren naar je intuïtie!!