Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

2021: Het jaar van de hogepriester de nummer 5

Misschien zullen we dit jaar opnieuw moeten beginnen met iets waarvan we het verloop nog niet kunnen overzien maar waarvoor we onze intuïtie als leidraad nemen en op onze “eigen” wijsheid vertrouwen. 

Het getal 5 staat voor verandering.

Het komende jaar zal ons testen hoe we meester kunnen worden over ons eigen leven door de ervaringen die we in dit “ongewone “ leven in lockdown hebben opgedaan te verwerken. De Hogepriester staat voor de levenslessen die tot innerlijke groei moeten leiden. Het gaat over zingeving. Wat is de zin van je bestaan? Ben je je bewust van je talenten. En hoe ze te ontwikkelen zodat je ze kunt inzetten?

Het getal 5 gaat over de elementen: vuur, lucht, aarde, water EN het 5e element ether, dat volgens Plato en Aristoteles het bezielende element is, het wezenlijke niet materiële element. En dat is de grote uitdaging voor 2021. Wat is de bezieling in ons leven? Waar gaan we voor?

De Hogepriester gaat ook over communicatie in een open dialoog met respect voor andermans meningen. Tevens staat deze kaart voor familie. Het is goed om terug te gaan naar je kindertijd. Naar kwesties die nog opgelost moeten worden om innerlijke vrede en emotionele veiligheid op te bouwen in onszelf.

In 2021 is drastische verandering het enige wat zeker is. Veranderingen in politieke systemen, geloofsystemen, geldsystemen, gezondheidsystemen en machtsystemen. Tegenhouden heeft geen zin. Soms is het goed om op de golven mee te bewegen!

Ik wens iedereen veel wijsheid in 2021!