Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

De spiraal als levenscyclus

De spiraal is een oud symbool van de levensreis. Van diepte en hoogtepunten, van neergang en groei, van de reis naar binnen tot de kern en van de weg naar buiten met de opgedane levenswijsheid.

Deze crisis kenmerkt de weg naar binnen.

De mensheid gaat momenteel door een grote verandering heen die hopelijk gaat leiden tot evolutionaire groei. Het is een tijd van heroriëntatie en herverdeling om productiviteit, consumptie, geld verdienen en stress weer in een nieuwe balans te brengen zodat het ecologische systeem ook weer in evenwicht komt. Want wij zijn gestresst, de dieren zijn gestresst en de natuur is gestresst. We zijn out of tune geraakt.

Deze tijd waarin de wereld tot stilstand is gekomen kunnen we, hoe ellendig het ook is voor velen, beschouwen als een corrigerende fase en om vanuit een breder perspectief systemen te analyseren of ze nog wel werken...

We gaan opnieuw aan de onderhandelingstafel zitten en komen vanuit onze eigen unieke inzichten, benadering en creativiteit weer terug in de maatschappij met een ander globaal bewustzijn. Want is het de bedoeling van ons bestaan om alleen maar te produceren en te consumeren?

Velen onder ons zijn zich in thuis-isolatie aan het bezinnen. We maken de balans op tussen gezondheid, welzijn en economie. Wat is de betekenis van mijn bestaan en wat zijn mijn mogelijkheden voor de toekomst? Dit zijn juist vragen die opkomen als we geconfronteerd worden met sterfelijkheid en kwetsbaarheid. En het zijn grote beslissingen die bepalend zijn voor de rest van ons leven.

Observeer, onderzoek, ontdek, leer en vooral: leer jezelf kennen! Weet wie je bent ,wat je kunt en wat je mogelijkheden zijn in een toekomst met elkaar... Misschien moet je nieuwe bronnen van inkomsten aanboren maar de mens is tot ongelooflijk veel in staat. Juist in crisistijd komt er veel creativiteit naar boven.
Je eigen unieke talenten maken je waardevol en kunnen leiden tot nieuwe inkomsten misschien vanuit een andere bron. Dit is een tijd van heroriëntatie op jezelf. Jezelf opnieuw uitvinden.

Wil je meer weten hoe je dit zou kunnen doen? Lees verder op deze website!