Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Greetje Brouwer

Life Coach. Astroloog en Tarotkundige

Ik ben Life Coach in persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling. Ik heb als doel je te inspireren en op een positieve manier te helpen op de weg naar zelfkennis zodat je je eigen verhaal kunt leven. Wie ben je, waar wil je naar toe, wat zijn de mogelijkheden en wat moet je dan doen? Mijn kracht ligt in het toepassen van de verbinding tussen Astrologie en Tarot. Deze combinatie werkt als een synergie. Het versterkt elkaar en vult elkaar aan.

Ik geef verschillende consulten waarbij ik o.a. deze mix van Astrologie en Tarot toepas. Daardoor krijg je een goed inzicht in wie je werkelijk bent, op welk gebied je behoeften, talenten en valkuilen liggen en waarin je je levensbestemming kunt vinden zodat je je weer verbonden voelt met je bron. Ik werk aan talentontwikkeling en aan zelfkennis. Zelfkennis is naar mijn mening de beste kennis die de basis vormt voor persoonlijke en spirituele groei om jezelf en je leven in balans te brengen. Daarbij ga ik niet zweverig maar concreet te werk.

Het gaat er niet alleen om dat je weet wat je wilt maar dat je ook leeft wat je wilt.

Ik ben gediplomeerd Astroloog en Tarotkundige aangesloten bij de beroepsvereniging en gecertificeerd Voyager Coach. Deze opleidingen en mijn levenservaring vormen samen met mijn sterke Intuïtie en heldervoelendheid de basis voor mijn werk. Op een begrijpelijke manier sla ik een brug tussen het spirituele en het aardse leven zonder daarbij de praktische toepasbaarheid uit het oog te verliezen.  

Zelfkennis is de beste kennis

Ik geef consultencursussen, lezingen en workshops.

Meer over mij...