Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Greetje Brouwer

Coach in bewustzijnsgroei, Astroloog en Tarotkundige

Als psychologisch, spiritueel en evolutionair astroloog help ik je inzicht te krijgen in wie je bent, met welke levens en zielsthema’s je te maken hebt en op welk gebied je je het beste zou kunnen ontwikkelen. Mijn doel is je te helpen op de weg naar zelfkennis zodat je je eigen levens- en zielsverhaal kunt leven. Zelfkennis is de beste kennis en vormt de basis voor alle verdere ontwikkelingen! Het is het fundament om je leven in balans te brengen en te houden. In combinatie met Astrologie gebruik ik vaak de Tarot omdat deze combinatie werkt als een synergie. Het versterkt elkaar en vult elkaar aan.

Het gaat er niet alleen om dat je weet wat je wilt maar dat je ook leeft wat je wilt.

Als erkend praktijkvoerend astroloog ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ASAS. Ik ben gecertificeerd Evolutionair Astroloog, gediplomeerd Tarotkundige en Voyager Coach. Tijdens de werkcolleges van wijlen Paul de Blot, Professor Business Spirituality op Nijenrode heb ik o.a. mogen leren dat we allemaal spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring opdoen in dit leven. Deze opleidingen en mijn levenservaring vormen samen met mijn sterke Intuïtie de basis voor mijn werk. Op een begrijpelijke manier sla ik een brug tussen het spirituele en het aardse leven zonder daarbij de praktische toepasbaarheid uit het oog te verliezen. 

Zelfkennis is de beste kennis