Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

De krachtige Leeuw

De Zon staat in het teken Leeuw, het tweede vuurteken. De Zon is tevens heerser van de Leeuw en gaat over het hart, het centrum van ons lichaam. Het accent bij de Leeuw valt dan ook op het Zelf, het Ego, het centrum willen zijn. hoe meer aandacht Leeuw krijgt hoe meer hij gaat stralen naar zijn omgeving toe! Vanuit zijn hart straalt hij als het ware een gouden glans uit.

Goud is het metaal dat bij de Zon hoort. De Leeuw is imposant en ten volle aanwezig. Niemand hoeft hem over het hoofd te zien. Hij is genereus voor zijn dierbaren en houdt van kinderen. Hij leidt het liefst een royaal leven wat hij ten volle wil vieren.

De Leeuw heeft zelfvertrouwen, wil graag erkenning en waardering en is creatief. Maar hij kan ook heel ijdel zijn, heerszuchtig en zijn omgeving tiranniseren. Dan moet hij de Leeuw in zichzelf temmen!

Met de Zon, Mercurius, Jupiter en vanaf 1 Augustus ook Venus in dit teken is dit de tijd om jezelf te laten zien en te laten horen. We willen erkenning en waardering voor wie we zijn! Dat betekent niet dat we niet meer aan onszelf hoeven te werken, want het leven is een onophoudelijk leerproces….Als we aan ons innerlijk werken bouwen we eigenwaarde op.

De Leeuw gaat ook over relaties, met name romantische relaties. En het spel, wat al een tijdje aan de gang is tussen Venus en Saturnus, geeft aan om onze relaties eens goed onder de loep te nemen! Misschien moeten we ze gaan herstructureren of er een andere vorm aan geven. Misschien zijn we te afhankelijk geworden en wordt het tijd om in onze authenticiteit te gaan staan, om onze eigen ruggengraat op te gaan bouwen. Allemaal Leeuw eigenschappen.

Met Mars vierkant Uranus zouden we onszelf kunnen gaan pushen om tot nieuwe creativiteit te komen, om oude vormen achter ons te laten en uit onze comfortzone te stappen om over te gaan naar iets nieuws!! Doe deze periode wat jezelf wilt, laat je niet overrulen door je omgeving, maak plezier met je vrienden, kinderen en kleinkinderen, focus op creativiteit en neem zelf verantwoordelijkheid voor alles wat je doet. Maar DO IT YOUR WAY!!!

Note: deze beschrijving is gebaseerd op Zon in teken. Voor een veel gedetailleerder beeld zou je een Horoscoop kunnen laten maken.