Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

De vlijtige Maagd

We zijn bij het dierenriemteken Maagd beland. Een aardeteken in een tijd waarin geoogst wordt.

Gisteren stond de volle maan in het teken Vissen. Deze super maan is heel krachtig omdat hij dicht bij de aarde staat en invloed heeft op alles wat met water te maken heeft, dus ook op de watertekens onder ons zoals Vissen, Kreeft en Schorpioen.

Emoties kunnen je parten spelen, je wilt graag vluchten in dromen en gaat b.v. liever relaxen i.p.v. werken. Dit kan spanning geven omdat de Zon in de analytische, vlijtige Maagd graag wil organiseren en werken om alles te ordenen en te oogsten! Deze tegenstelling wordt nog eens versterkt door de oppositie die Jupiter in Maagd maakt met Neptunus in het teken Vissen. Jupiter vergroot het gevoel van regelen en ordenen terwijl Neptunus in zijn eigen teken Vissen niets liever doet dan opgaan in het geheel, in dromen en liefde vol overgave aan het leven zonder zich in alle details te verdiepen.

Maagd kan dan ook onder invloed van Neptunus iets minder perfectionistisch, zijn, iets minder kritisch. Mogelijk gaat Jupiter in deze tijd zijn helend vermogen aanwenden om ons te stimuleren beter op onze gezondheid te letten. Maagd gaat n.l. ook over gezondheid. Pobeer goede voeding tot je nemen, oefeningen te doen en je te verbinden met de natuur door zoveel mogelijk biologisch te eten en in b.v. in de tuin te werken. Probeer zoveel mogelijk te aarden, een evenwicht te vinden tussen droom en werkelijkheid en zoveel mogelijk dienend te zijn, wat het beste in ons naar boven kan halen.

Mars en Venus gaan er een tijdje samen op uit! Vanaf 7 September lopen ze samen direct in het teken Leeuw. Dat betekent genieten en plezier maken. Een mooi aspect voor relaties waar nog aan gewerkt moet worden. En ook om het mannelijke en vrouwelijke aspect in je eigen identiteit te integreren.

De MAAGDTIJD IS OOGSTTIJD! Wat heb je gezaaid in je relatie of in je werk en wat je kunt oogsten?