Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Als de integriteit ver te zoeken is dan zal er veel moeten veranderen!

Van de zwaarte van de aarde (Steenbok) naar het luchtige licht van de Waterman.
We zullen wat afstand moeten nemen om het geheel vanuit een ander perspectief te leren zien. Zodat we een overview krijgen en tot het besef komen dat alles met elkaar verbonden is.
Voor de grote transitie die de komende jaren plaats gaat vinden zijn de zaadjes geplant. 
Deze kaart van de Bibliotheca Philosophica Hermetica brengt het hele proces in beeld. 
De oude koning, die de verpersoonlijking symboliseert van de oude machtsstructuren, autoriteiten die niet meer integer zijn en instituten die niet meer functioneren moet vervangen worden zodat er een nieuwe spirituele regeneratie kan plaatsvinden.
De oude koning zakt weg in het moeras van de materie en wordt herboren als jonge koning die straalt vanuit nieuwe spirituele krachten met de vredesduif op de aardbol...