Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Workshops

Inspiratie opdoen inclusief lunch of diner

Wil je iets bijzonders ervaren met familie/vrienden/vriendinnen of als bedrijfsuitje waarover nog lang nagepraat wordt? Ik geef inspirerende lezingen en/of workshops over zingeving en zelfkennis in combinatie met een heerlijke culinaire lunch of diner verzorgd door de patron cuisinier van restaurant La Cloche in Leiden. Dit is een gezellige beleving met een zinvolle touch wat in de zomer uitgebreid kan worden met een boottocht door de grachten van het mooie historische Leiden. Al deze items kunnen ook apart geboekt worden tot 10 personen.

Vrijgezellen party's

Op een speelse manier vertel ik iets over Tarot. Ik maak een korte profielschets voor de bruid in spe en ik bespreek ieders persoonlijkheidskaart. Succes verzekerd!

Astro/Tarot workshop: Ontmoet jezelf

Een leuke, interessante workshop op locatie of bij mij, waarbij je op een verrassende manier jezelf ontmoet!