Greetje Brouwer is Psychologisch en Spiritueel Astroloog en Tarotist.

In haar consulten maakt zij persoonlijkheidsprofielen, geboortehoroscopen, actuele horoscopen, baby- en kinderhoroscopen.

Deze gebruikt zij tijdens de coaching & counseling  voor bijvoorbeeld beroeps- en studiekeuze, relaties en werkgerelateerde problemen.

Over haar werk geeft zij ook regelmatig cursussen, lezingenworkshops, heeft ze een aantal korte films gemaakt, houdt ze een blog bij en zijn een aantal interviews met haar gepubliceerd.

Astrologie-Tarot

De combinatie van Astrologie en Tarot werkt voor mij als een synergie .Op een alchemistische manier heb ik hierin mijn eigen systeem ontwikkeld door Astrologie en Tarot met elkaar te mengen zodat oude wijsheden en kennis samenkomen en elkaar aanvullen. 

Tarotkaarten weerspiegelen de stituatie die er op dit moment gaande is en samen met belangrijke punten uit de horoscoop geeft dat mij een goed inzicht in de psychische en spirituele processen die er spelen. Door middel van het visuele aspect van de kaarten gaat dit voor jou leven en valt het kwartje voor het bewustwordingsproces naar mijn ervaring sneller.

Tarotkaarten laten deze processen door middel van symbolen op de kaarten zien en in de Astrologie laat de horoscoop dit door een foto van de hemel op moment van de geboorte zien.